Rabu, 27 April 2011

Hati dah berbelah bahagi, tolak, campur, darab lah pulak..

Assalamualaikum semua.. =)

Korang notice tak dalam banyak-banyak entri aku, ni first time aku letak smiley kat penghujung salam tuh?..Notice tak?..aku tahu..korang tak notice punye kan?..tahu lah aku ni sape bagi korang..(ceh, nak emo lebih2 pulak)*

Tadi dalam pukul satu lebih, mak cik aku tepon aku..tanye pasal keputusan aku..masuk u mane and everything..aku memang dah decide nak masuk UNITEN..then bile dia cakap and advise ini itu,tibe-tibe aku berbelah bahagi pulak..

Dia cakap baik aku terima tawaran KPTM dari UNITEN..kate nye..

Aku tak nak lah buat keputusan yang salah and menyesal nanti..so anyone..ade tak membe-membe korang yang blaja kat situ?..oke ke kat situ?

Next thing yang aku nak tulis is, aku terharu gile lah dekat membe aku sorang ni..name dia Muhammad Firdaus..blog dia? http://encikfirdaus.blogspot.com/

Kenape aku terharu dengan dia?..sebab walaupun kiteorang baru kenal, dia agak ramah lah dengan aku..tak sombong cam membe-membe aku yang dah lame kenal..and dy letakkan link blog aku kat blog dia tanpe aku suruh pon..esh, ni yang nak buad drama sedih nie..haha!..

Aku memang rase best lah kawan dengan dia..kadang-kadang bile online FB, tertunggu-tunggu dia online..tak online-online jugak..huhu.


p/s: tolong bagi pendapat korang tentang uniten tuh secepat mungkin..coz ary sabtu nie dah nak daftar..

p/s/s: awak jangan lah baik sangat dengan saye..nanti saye 'ter'-ade crush dekat awak kang susah..-.-''

10 ulasan:

raimi_rhzd berkata...

ok..first sklali sy pun bkal melanjut ke uniten dalm bdg engineer..trkh dftr 30.4 kan.so masa sgt suntuk kalu nk dfkrkn..ap yg trbaik adlah kata hati awk dn minat awk trhdp sesuatu bidang..uniten ni slh satu u top kat malaysia.so jgn biar peluang lepas.mcm sy dr dulu minat engineer so tmpt sy kat uniten not upu or matrik..jgn dgr apa yg owg kata yg pntg minat and trhdp bdg trsbt..so fkr la apa yg trbaik...

Shamsuddin Amin berkata...

x tau la mane yg ok...
tapi pilih la ikut naluri dan minat anda...
semoga ape yg anda pilih sesuai dan terbaek tuk anda...^^

Santan berlada : member KL ku yg terlampau...

FIRDAUS | PIDOT berkata...

hehe. weyh, terharuu:D ngee:D
nak kena promote lagi lah macam nie:DD

Izzah | zulkifli berkata...

@ raimi_rhzd

seriously?..jmpe lah kot nanti en?..hehe

btw, thx for ur opinion..really appreciate it.. =)

Izzah | zulkifli berkata...

@ Shamsuddin Amin

urm..takut ikut kate hati kang, menyesal.huhu

btw, thx.. =)

Izzah | zulkifli berkata...

@ Firdaus

haha..gedik btol.. =P

Sya berkata...

betul kata raimi_rhzd .semuanya bergantung kepad diri kita.sebaiknya kita muhasabh diri kita dan menilai diri kita sama ade sesuai atau tidak dengan course yang ditawarkan. Pedulikan apa orang kata kerana hanya kita yang tah siapa diri kita.bbuatlah keputusan yang tepat dan terbaik untuk diri awak. btw,i also got offer from uniten in foundation .hope can see you soon

hans berkata...

ikut gerak hati

Izzah | zulkifli berkata...

@Sya

dpt offer dari UNITEN kampus mane?

Izzah | zulkifli berkata...

@Hans

haha..will sure do.. =)