Ahad, 8 Mei 2011

Apa yang TERBAEK?..

Assalamualaikum..

Sape rindu kat aku, angkat tangan macam saya..(gaya ucop wilcha)*..dah-dah..jangan buad lame-lame tangan tuh..KANG TERKEHEL PERRGELANGAN TANGAN ANG, AKU TAK TANGGUNG.. =p

Hampir seminggu lebih jugak lah aku tak update blog ni..kecian follower-follower aku..AHAKS..

Mesti korang nak tahu nape aku dah lame gile tak update..TAK NAK TAHU?..peduli ape aku..haha

Aku dah lame tak update sebab aku dah masuk dah pun UNIVERSITI TENAGA NASIONAL yang telah pon aku war-war kan dekat korang sebelum ni..

Seminggu aku kat sini orentasi, MASYA-ALLAH..penat gile..nasib tak gile lagi..mane tak nye..hari-hari tido pukul 1.30..bagun pukul 3.30..hang sume bayangkan..tido 2 jam je sehari selame seminggu..SUMPAH AKU PENAT GILE..

Tapi aku tabik lah dekat semua fasi yang telah bertungkus lumus jayekan orentasi ni untuk kiteorg semua..semua program yang dorang buat ade pengisian..ade makne..bukan main cincai jea..

Walau penat macam mane pon, aku tetap happy..sedih pon ade jugak coz da abes orentasi..huhu..

Aku tak bawak lah cable phone..if bawak, aku dah letak gamba dah..lain kali lah ekh..



NEXT STORY..


Alhamdulillah..aku dapat banyak jugak tawaran sambung belajar..aku dapat offer KPTM, KPM, UNITEN, MMU and form 6..tapi yang paling aku sedih, aku tak dapat any IPTA..tak pe lah..aku bersyukur dengan ape yang aku ada..

Parent aku syorkan aku untuk masuk MMU since kiteowg sume nak pindah jb akhir tahun ni..aku memang ingat nak pindah..tapi, entah lah..patut ke aku pindah?..

Aku hanye mampu minta petunjuk dari-Nya..semoga ape yang aku buat, diberkati and yang terbaek dalam idup aku..


p/s: mulai saat ni, aku tak boleh selalu online..internet lembab gile siput sedut.. =P

p/s/s: i memang kuat jelez ekh..and sometimes i like to stalk u..haha..i'm watching u..=)

4 ulasan:

FIRDAUS | PIDOT berkata...

b tak kesah lah:)

Izzah | zulkifli berkata...

haha..

tak kesah ekh?..

kalau mcm tuh, 24/7 i will stalk u.. =p

Eyra Rizal: Your MUA berkata...

MAKEUP CLASS DI SHAH ALAM!!!
http://www.facebook.com/event.php?eid=113982102020746

MAKEUP CLASS DI PULAU PINANG!!!
http://www.facebook.com/event.php?eid=173619536025779&ref=notif&notif_t=event_wall#wall_posts

hp: 016-2128740
FB: Eyra Rizal & Eyra Rizal II

Izzah | zulkifli berkata...

@FIRDAUS PIDOT

tak kesah lah sangat.. =P