Selasa, 29 Mac 2011

Away..

Assalamualaikum

Aku sebenarnye banyak bende nak bagi tahu korang sume..tapi aku nak jelaskan satu bende lah KENAPA AKU DAH LAMAAAAA TAK UPDATE..
Aku dah lama tak update blog ni sebab aku agak FRUST MENONGGENG lah dengan result yang aku dapat..aku akui bagi sesetengah orang cakap result aku OKAY..tapi bagi aku, itu tak mencapai standard minimum yang aku nak.

Walau ape pon, aku redha dengan takdir ALLAH..aku tahu, adelah hikmah nye aku dapat that such result..

to : mummy and daddy
"Mummy, daddy..thx sebab terime ija seada nye..daddy and mummy dah banyak berkorban untuk ija..ija mintak maaf sebab tak dapat happykan mummy and daddy dengan keputusan ija..insyallah, satu hari nanti ija akan balas sume yang mummy and daddy penah kasi kat ija..ija akan happykan mummy and daddy dan takkan susahkan mummy and daddy lagi"

from : ur beloved daughter

 
Okay..

Next thing aku nak cakap ialah KEMUNGKINAN BESAR aku tak dapat nak update blog ni banyak-banyak lagi..sebab ape??..sebab lately aku kene menentukan tujuan hidup aku and arah tuju hidup aku..

Jap, jap...


Go to fullsize image
CARTER JENKINS
credits: imdb.com

Tertanya tanya apa kene mengene dengan JEJAKA KACHAK di atas ini??..takde ape-ape pon..sengaje pancing korang datang sini..TAPI SAYE SANGAT SUKE DIA!!..(gedik betol minah nie)*

ikhlas
bile jari menghentam keyboard..
izzah | zulkifli

8 ulasan:

Nisa Menaip berkata...

huiiiii hensem nye mamat di atas... siapakah beliau?
boipren kah??
hek hek hek!!! :P

Izzah | zulkifli berkata...

@ Sis Nisa..

boypren??..

kalo boypren tak de makne sy nak bg gamba dy jdie tontonan org rmai de..huhu =)

Nurana berkata...

ala..rileklah..setiap ape yang berlaku pasti ade hikmah nye..yang penting kene sentiasa berusaha okeh..:)

jum click-
-http://nurana-something.blogspot.com/2011/02/3-perkara-yang-buat-anda-rasa-annoying.html

Izzah | zulkifli berkata...

@ Nurana

thx for the advise..i really appreciate it..=)

zati embong berkata...

jauh lagi perjalanan dik.bnyak lg peluang.gunakan sebaik mungkin bl dpt peluang nnti.

Izzah | zulkifli berkata...

@ zati embong

insyallah..
thx for the advise sis..=)

Nurana berkata...

Izzah-jangan giv up k!! ganbatte!! i knoe u can do it!! chaiyokkk!!!

Izzah | zulkifli berkata...

@ Nurana

thx for the support..=)