Jumaat, 8 April 2011

Ada Apa dengan 04.04.2011??

Assalamualaikum semua!

Hari ini, korang semua bakal menyaksikan satu sejarah yang telah diciptakan oleh aku. (to be exact bukan hari ni, tapi ahad lepas)*

Propaganda ape lah yang aku mencarut ni?..sabar-sabar..jangan dok bako jo kojo ekau..(mentang-mentanglah penduduk Malaysia ni dah terikut-ikut dengan USOP, sume nak kene bako)*

Sejarah ape yang aku cipta hari ahad lepas?..buat julung kali nye, aku dapat tengok ABP-BH dari awal sampai habis..ye lah, da jadi graduan sekolah menengah..boleh lah nak balun tidor lambat ke, tak nak tidor ke..LANTAK KAU LAH CIK IZZAH..

Since aku dah cipta sejarah semalam, can anyone hubungi GUINESS BOOK OF RECORD untuk temubual aku..kalau tak dapat G.B.O.R, MALAYSIA'S BOOK OF RECORD pon jadi lah..hehe

Dah semua orang cakap pasal ABP-BH ahad lepas, aku pon tak nak lah ketinggalan zaman..(memang ketinggalan zaman pon)*

Mari-mari cik akak, incik abg, pokcik, mokcik, adik-adik..meh sini dengar ape yang haku nak cakap pasal semalam..tapi ang sume jangan nak bako aku pulak sat agi..INI CUME PANDANGAN AKU..

Ape yang boleh aku ulas ialah, aku bole trime lah dengan whole show..tapi of coz lah kadang-kadang aku cam bosan..sorang cam nak kongker show tuh, sorang cam ntah ape-ape..and all sort of things lah..tak brani de aku nak cakap lebih-lebih..

And-and-and, tadi mase aku nak basuh baju, aku ternampak bende putih kat belakang mesin basuh tuh..TERKEJUT GILE BHAI..nasib baik tengahari..kalau malam, mau aku lari lintang pukang..

Korang nak tahu ape bende putih tuh..scroll bawah sikit















Ini lah dia 'bende putih' yang aku nampak kat belakang mesin basuh..huhu..BUAT TERKUJAT jea..

Sebenarnye aku dah tangkap 6 gamba..lagi tiga aku upload nanti..lambat pulak nak upload gamba tuh semua tadi..

Semua anak kucing tuh ade 5..comel sangat..macam....AKU LAH..(perasan punye minah)*


ikhlas dari hati,
bile jari izzah menghentam keyboard..

23 ulasan:

Wan Suhail berkata...

bagi sekor kat aku...

Shairazi Saidin berkata...

WOW! Giler comel. Abg SM nk bela kucing nnt. Leh bg ABg SM satu k!

Izzah | zulkifli berkata...

@ Wan Suhail

nak satu jea??..hehe

Izzah | zulkifli berkata...

@ Shairazi Saidin

Good luck lah..
Nak satu??..bole jea..nak anta gune pos laju ke, yang biase?..huhu

Chegu Zubir berkata...

ank kucin...hehehe..comey3

im new follower of u

Ingin Belog anda diterjah...setiap entry dikomen????klik sini
Sape Nak Chegu Zubir Terjah?????-Segmen

Izzah | zulkifli berkata...

@ Chegu Zubir

mcm tuan pnye blog jugak lah..hehe

yeah, i motice it..

thx for following..=)

P U C A T berkata...

uhh...geli nak pegang...tp kiut miut je..

Izzah | zulkifli berkata...

@ P U C A T

geli??..kenape??
mmg kiut pon.. =)

cik EPAL berkata...

comel lah =)

sakakarma berkata...

sebenarnya sedap kalau dimasak cili padi ni...hehehe

Izzah | zulkifli berkata...

@ cik epal

wah..trime kasih coz visit blog sy..adore sis sgt2..

mmg comel pon.. =)

Izzah | zulkifli berkata...

@ sakakarma

awat plax buad msk lemak cili api?.

MIXED MINDS berkata...

Oh those little kittens are so cute :)

Ajeyy Rawk berkata...

salam ,, wah ! banyak ekor bela kucing ..
meh sini sekor .. hehehe :)

p/s : check my latest entry :) :

5 Sebab Kenape matapelajaran sejarah membosankan !

Gempar !! Pocong melompat di KB Mall !

Segmen Ben Ashaari Gegar Lagi !

Izzah | zulkifli berkata...

@ Mixed Minds

yes they are really cute..=)

Izzah | zulkifli berkata...

@ Ajeyy Rawk

wasalam..

amek lah..hehe

Natea Veila berkata...

Hello Sweetie ..

Jom visit http://momoeyes.blogspot.com/

100% GENUINE CIRCLE LENS IMPORTED FROM KOREA!!

ALL READY STOCK =D

SYAFIQAHSALEH berkata...

wah wah banyaknya..comel comel :)

janna sapei berkata...

http://jannasuwaiba.blogspot.com/2011/04/tutorial-mula-mula-yuna-pastu-hana.html

follow awak:)

Izzah | zulkifli berkata...

@ Natea Veila

sure..thx for the invitation.. =)

Izzah | zulkifli berkata...

@ ShafiqahSaleh

hehe..ank kucin mane yang tak comel?.. =)

Izzah | zulkifli berkata...

@ janna sapei

thx for following me.. =)

アヌム ちゃん~~ berkata...

Salam.jalan2 bw sini..nice blog :)
Free2 jalan2 blog saya eh^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)