Khamis, 6 September 2012

KOLEKSI TERBARU KZNABIHAH BUTIK

Assalamualaikum.

   Dah lama rasanya Izzah tak update entry baru. Tapi jangan risau. Kali ni Izzah update entry ringkas dan padat. 

   Entry kali ni berkisah kan tentang Collection Terbaru KZNABIHAH. KZNABIHAH is one of online shop yang menjual pelbagai tudung, baju kurung, dress or anything lah. Sesuai untuk gadis-gadis, akak-akak, makcik-makcik yang nak berstyle or bergaya but at the same time, menutup aurat. Kalau abang-abang nak pakai, memang tak ada lah. :P Tapi kalau abang-abang nak beli untuk akak-akak, boleh lah.

   Izzah tak berkesempatan lagi lah beli baju ke dress ke kat akak Bihah punya online shop ni sebab student lagi. Kena kumpul duit dulu. Huhu. Online shop ni menawarkan harga yang memang berkemampuan lah. Tak payah nak riso-riso.

   Memandangkan Izzah tak pernah lagi beli baju kat online shop ni, Izzah ingat nak try lah menang contest yang dianjurkan oleh owner KZNABIHAH. Mana tahu rezeki kan? Hikhik.

 


   Lawakan collection terbaru KZNABIHAH? Tergugat iman. Haha!. Kalau korang nak tengok collection terbaru KZNABIHAH, boleh pergi ke link bawah.

   Kalau korang nak join contest macam Izzah ni pon boleh! Pergi lah visit online shop ni. Senang je. 
4 lucky people that I'm gonna tag are: 

p/s: Harap lah rezeki menyebelahi Izzah for this first contest. Insya-Allah. Doa-doakan lah ekh? Nanti Izzah belanja cekelat choki-choki.

1 ulasan:

ieda berkata...

insyaallahh dikk
akk joint ekkeke

tQ TAQ akk dik ;)