Isnin, 24 Januari 2011

Trimas..

Tak paham dengan tajuk nie??..haha..aku memang ske buad korang tak paham..

As uolls noe, bebudak skunk ske jea ckp trimas-trimas..kalo korang tak tahu ape maksud trimas nie, trimas bermaksud trima kaseh..

Kat sape aku nak trime kaseh??..dekat KORUNG SUME YANG DAH FOLLOW BLOG NIE..

Dulu, yang follow aku sorang jea..now da 14 orang da..tak tahu nak buad camne agy untok balas kebaikan korang nie..

So, aku nak jadi tamak sket arw..korang agak-agak, bole tak aku nak capai 20 follower dalam bulan nie??..6 orang jea lagi..plish arw ajak kawan-kawan korang singgah blog aku if korang rase blog aku nie best (best larw sangat)*..

N buad penghargaan untok korang, aku persembahkan gamba aku..
(first time bhai aku letak gamba aku dalam blog)*

Abaikan baju-baju yang bersepah tuh ekh ;D


Aku, Gitar dan Kamera

Kejap-kejap...



























Tak ade ape-ape larw..hehe..jangan mara..=D




2 ulasan:

YB Raz berkata...

kalau nak ramai follower, kena rajin update..rajin blogwalking..baru orang kenal ^_^"..

takpun rerajin wat contest..bagi hadiah mewah x ingat punya..mesti ramai sokong blog awk ni hehehee,

ainulaqma berkata...

do follw me :)