Sabtu, 22 Januari 2011

Nak Bongkak n Riak Banyak Bole??

Memalam nie, aku tengah takde keje, so aku update larw blog aku tak berape byk follower nie..bole kire ngun jari jea siot..

Before aku lompat pade tajuk entri aku, aku nak mengadu bende yang agak remeh temeh sket..baek kaw bace ape yang aku nak ngadu nie, kalo tak...(aku tak taw nak ugut ape)*

Tadi aku baru balek dari serting..buad ape kat sane??..hurm2..crik balak arw..ke kayu meranti ke..bole jugak aku sapu..(dah mula merapu)*..tak de arw..adek aku nak masuk mrsm sane..sumpa aku cakap kart korang,jalan nak pegi sane macam ular tersepit celah pintu..bengkang bengkok..poning pale aku..rase nak muntah di buad nyew..huhu

Da larw..mest korang rase menyampah dengar bebelan aku yang agak merapu nie..

Skunk,aku nak bagi warning kart korang yang aku nak jadi bongkak n riak..banyak2...

Ape yang aku nak bongkak n riak en??..da 4 tw blogger femes singgah blog n bagi kumen kart blog aku..kaw ade??..tak dew..haha..aku suke..aku suke..

Go to fullsize image
Anggaplah nie aku ketawe berdekah-dekah dengan hati yang bongkak n riak

First Famous Blogger:

Sis Maria Elena Zarul
peliks.blogspot.com

Second Famous Blogger:

DSC_0020 edited
        Sis Nisa Aminullah
nisamenaip.blogspot.com

Third Famous Blogger:

Brader Muhamad Mursyidin Bin Mohd Aminullah
meuzangelo.blogspot.com

Fourth Famous Blogger:

Brader Hizami Rahim
budaklelaki.com

Ade rase jelez tak??..tak dew??..haha..aku tak kesah..aku tw korang sume jelez..tpie tak nak ngaku..kan3??..haha..(suke nyew aku mengutuk orang)*

Jap2..belom abes..

Aku tak penah bagitw korang agy pasal 4th blogger nie..brader nie pown aku ske n minat jugak..(mintak no bule bang)*

Kenape??..

- entri dy memang sempoi
- kadang-kadang entri dy berfaedah n menambah pengetahuan aku..(haha)*
- agak hensem arw..(cair aku weyh)*
- tak merapu sangat
- jujor dy karang mende-mende tuh sume..

Dah..aku dah listkan nape aku ske blogger nie plax..korang-korang yang ade hati ngun brader nie, tak payah larw..dy da ade awek kowt..if takde, DIA AKU PUNYE..(perasan nyew)*

Korang-korang sume,sile larw singgah kart blog dorang..aku gerenti korang tak menyesal punyer..n sudah pasti dorang tak sombong...BUKTI??..ade kat komen2 aku..hehe

Adios sume..salam~

6 ulasan:

YB Raz berkata...

sape dorang ni ? ^_^"

Izzah | zulkifli berkata...

yb raz..

erm,dorang juz blogger jea..
n agak famous jgk larw..
try larw visit their blog.. =D

Imran nyambek berkata...

hoo.famous..

Izzah | zulkifli berkata...

imran nyambek..

femezkan??..haha perasan jea..

..hizamirahim.. berkata...

haha.
takde maknenye.
=.=
apa2 pon, thanks.
rajin2 la singgah blog2 lain.
best tau blogging ni.
dpt kenal kwn2 baru.
;)

Izzah | zulkifli berkata...

Brader hizami - huhu.welcome2...oryte2 =D