Khamis, 6 Oktober 2011

Zaman kanak-kanak ribena

Assalamualaikum.


Actually, aku tak ada apa nak update. Puas jugak aku perah otak nak update entry baru. Ye lah. Dah lama kot tak update. Then aku bukak lah web page kegemaran aku that is FACEBOOK. Siapa je yang tak suka online facebook kan? Macam biasa. Aku online je, terus main game. Agak-agak dah bosan, baru lah kacau membe-membe aku semua.

Then tiba-tiba, adik kesayangan aku post status. Aku pon tiba-tiba dapat ilham nak update blog aku. Ini lah yang dia postkan.

KLIK KALAU ANDA TIDAK NAMPAK


Yes! I do love watching TELETUBIES masa zaman kanak-kanak ribena dulu. Bangun-bangun tidur je terus bukak tv then tercongok depan tv tu. Tunggu teletubies disiarkan. Punya lah taksub dengan teletubies sampai tak geti-geti berus gigi dulu ke, mandi dulu ke. Perut dah memulas pon, sanggup mengadap depan tv lagi.

Dah habis tengok teletubies, baru lah nak carik makan. Bising-bising mengadu kat mak, lapar lah, hungry lah, starving lah..

Another television show yang aku mesti tengok mase kecik-kecik is SAILORMOON. Taksub gila aku dengan cerita jepun ni. Aku sampai berangan-angan nak jadi sailormoon bila dah besar. Ye lah. Dah lah lawa. Ada power. And ada secret admirer lagi. Heh. Kecik-kecik dah mengatal.


gamba dari sini: http://mangamarket.wordpress.com/2011/03/23/sailor-moons-us-revival/

Ini lah dia sailormoon bersama rakan-rakan nya..


Awak-awak pula suka tengok cerita apa masa kecik2 dulu?. =)



p/s: Thx banyak-banyak kat GUA coz ajar nak print screen and remove adult content.. =)

5 ulasan:

Hans berkata...

ku suka dragon ball
:-)

Izzah | zulkifli berkata...

@Hans

haha..dragonballtak berape nak mnat.tpi still layan lah.. =)

Hans berkata...

hohoho
tomatoman pun best

Izzah | zulkifli berkata...

@Hans

ad tomatoman?..tak penah pulak dgr..=P

wanabee berkata...

hehe ..comel je