Khamis, 10 Mac 2011

Kite TERJAH lagi..

Assalamualaikum semua~

Woah, aku cukup terharu and sayang beribu-beriban kat semua follower aku..tak sangke aku dalam one week jea da tambah another 10 follower..hehe..aligato gozaimas..


Go to fullsize image
teringin nak pakai kimono
credits: ecvv.com

So, bile aku tengah free-free macam nie, tangan punye lah gatal nak merayap kat blog sane, blog sini..dalam kate lain men-TERJAH blog blogger-blogger lain lah..ini lah antara blog yang aku terjah hari ini..


Nadiah Ibrahim

sis nie punye blog putih bersih lagi suci jea..ceh, ceh..cam iklan sabun basuh kain pulak..
sis nie rajin update blog dia..hari-hari dia update..and, and, and..sis nie SANGAT COMEL oke..
tpie kepada jejaka-jejaka sana, ang tak payah nak mengedik, sis ini suda ade BOYFIE..
kalau ang tak mau kene belasah, ang jangan nak mengatai..

next..

Freaky (nama sebenar tidak diketahui)

bro nie pon dah ad awek jugak..ang jangan nak gatai-gatai..bro nie siap promote blog awek dia lagi..hehe..sweet jea kan??..tapikan kenapa name dia freaky ekh??..adakan sebab sikapnya yang FREAKY or saje-saje??..

next..

Anyez Nasri

dia punye blog chomel sangat!!..tak tahan..same lah macam tuan nye jugak kan??..dia pon da ade BOYFIE jugak..blog dia ringas and blog dia semua tentang hidup dia..haha!..of coz lah tentang hidup dia, takkan tentang hidup aku pulak..kaaaaannn??

next..

Muhammad Syakir

blog bro nie sangat simple and sume entri-entri dia pon ringkas..last entri dia pasal Sleepy Head..kesian dia..dah ngantok-ngantok pon tetap gagah nak update blog..BAGUS!!..KEEP UP THE GOOD WORK BRO..(haha, macam cekgu-cekgu pulak)*

next..

Shairazi Saidin

blog bro nie pon ringkas.and the last update, dy vlogging...woah!!..dy shopping sakan weyh..habis 200..best lah dapat membe laki macam nie..suke shopping..susa nak dapat guy yang ske teman/ikot kite shopping nie..CAYA LA!!


suda abes..bole pegi bancuh air milo cicah biskut..bancuhkan untok saye sekali ea..=D

p/s: jangan lah malu-malu bagitw if awak nak blog awk di promote jugak..(saye tahu lah blog saye tak seberape..emo lah mcm nie)*

8 ulasan:

Nanad. berkata...

wah. first time org tulis pasal blog sy. ishk. terharunye. *nangis* hehe. anyway, thanx izzah. sy sgt menghargainya :)

Izzah | zulkifli berkata...

ekh..jangan nangis..tisu kat umah saye nie dah abes stock..

welcome..=D

Freaky berkata...

thanx kerana sudi buat review pasal blog freaky.. really appreciate it :)

Shairazi Saidin berkata...

Ha'a. saya pun. my first time org tulis pasal blog. GILA TERHARU! Sy suka lah awk ni! THANKX. to cei eo cei! Muahx100. Nanti sy nk review pasal blog awak plak. MAKE SURE esok sesubuh lg awk on9 tgok tau! THANKS a lot!!!!!! 0________o

Izzah | zulkifli berkata...

@ freaky..

same-same.. =D

Izzah | zulkifli berkata...

@ shairazi saidin

hehe..terharu sampai suke ea??..suke lah banyak-banyak lagi..=D

awk nak review psl sye??..huhu..tak sangke..ok2..sebelom subuh lgie sy ngadap dpn komputer..

same-same =D

Shairazi Saidin berkata...

DID A REVIEW FOR YOUR BLOG! THANKS YE....HEHEHE.

LATEST ENTRY: http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/03/bruno-mars-says-he-love-me.html

Izzah | zulkifli berkata...

@ Shairazi Saidin

wah...trime kaseh!!..=D