Isnin, 17 Januari 2011

penghargaan buad follower yang ke-seploh

Assalamualaikum~
(jawab, jangan tak jawab)
Aku baru jea lepas edit-edit blog aku..lepas update,aku tgk dashboard aku..tbe2 da seploh orang follow aku..tak sangke aku..

well,aku tak tahu nak cakap ape tentang the 10th follower neyp coz dy ta dew blog kowt* (if ade plish bagitw aku)

Tpie ape-ape pown thx coz sudi singgah n jadi follower aku..THANKS BEBANYAK LAILI AZMAN..


ORANG KUNING
'I WILL FOLLOW YOU'

Before aku abeshkan entri nie..aku nak selit siket info yang aku bace tadi dari yahoo..FILEM THE SOSIAL NETWORK KHABARNYE MENANG BESAR KART GLOBE..besh ke ekh cite nieh??..aku tak penah tgk..ketinggalan zaman..sian aku..ape yang korang rase best bout this story sampai menang kart globe..sile story mory kart aku..=D

Go to fullsize image
POSTER THE SOCIAL NETWORK

Go to fullsize image
HERO DALAM MOVIE THE SOCIAL NETWORK

6 ulasan:

YB Raz berkata...

best ke citer ni?

N berkata...

ngee..sis amnah!! sis followed N ? ngee... alaa.. harus private kan segala detail yg ada.. ehee
nway, suke dgn kaler blog sis... happy je blog ni!

Izzah | zulkifli berkata...

@YB Raz

~ntah,i also dunno..huhu..if u noe do tell me bout it.. =D

Izzah | zulkifli berkata...

@N

~haha..thx adek.. =D

:: noremy anak rahmat :: berkata...

follow & blogwalking..

meh la jenguk belog ai..

salam kenal! (^_^)

Izzah | zulkifli berkata...

@noremy anak rahmat

~thx..