Ahad, 26 Februari 2012

Twitter Account?

Assalamualaikum..

Hello - hello! Lama aku tak meng-update blog ni. Busy lah kata kan. Haha. Banyak lah kau punya busy. Padahal cuti sem dah start seminggu. =P

Still busy gak ah sebab aku nak kena study untuk MUET aku. Aku target dapat Banned 4 ke. Insyallah.. Dah mula merapu dah ni. Aku memang suka merapu kan bila awal-awal entri? Sorrraaaayyyy.

Okay. Berbalik kepada tujuan sebenar. Ramai aku tengok sekarang dah beralih kepada Twitter. Dah jadi fenomena Twitter pulak. Dah takdo nak ber-Facebook lagi ni. Membe-membe aku pon ramai dah de-active account Facebook. Kalau tak de-active pon, tak selalu online Facebook macam dulu-dulu.

Well, aku pon post lah status kat Facebook tentang Twitter account ni.

macam biasa ah. nak tumbesaran yang sihat, click lah ye. =)


Well, aku memang tak famous kat Facebook. Berape kerat je yang like status aku walaupon kawan dah beratus. Huhu. Touching ah. =P

Patut ke aku buat account Twitter ekh? Adik aku pon dah siap sukarela nak buat kan aku account Twitter andajar aku pasal Twitter ni. Ye lah. Aku kan noob. Yes, aku mengaku yang aku memang noob pasal social network ni. Haha.

Korang semua ada account Twitter? Apa pandangan korang? meh sini cerita sikit. =)

4 ulasan:

Hans berkata...

buat jer akaun twitter
mesti lepas nih layan twitter plak :-)

ayanuts berkata...

twitter best :)

Izzah | zulkifli berkata...

@ Hans

haha..tengok lah macam mne. =P

Izzah | zulkifli berkata...

@ ayanuts

ni mesti dah ad twitter kan? sbb tuh ckp twitter best. =P