Sabtu, 28 Januari 2012

FINAL WHAAAT?

Assalamualaiku.

Jawab lah salam aku dulu kalau ye pon nak baca isi entri ni. Tak menyabar betul lah. Aku sekeh kepala tuh nanti baru tahu. Hihi. Macam berani je aku nak sekeh kepala orang lain. Kalau setakat adik-adik aku, apa ada hal. Haha. Kantoi satu lagi perangai buruk aku di situ.

Dah lama sebenarnya aku nak post entri ni. Asyik tertangguh je. Tersimpan je lah mende ni. Hihi. AKU EKSAITED nak bagi tahu yang aku nak FINAL EXAM ni. Cam gampang je kan? Itu pon nak bagitahu. Nampak sangat takde idea nak post apa. KFINEBYE. =P

click untuk tumbesaran yang besar. =)

Ayat kat atas macam tambichi dekat kedai depan je kan? Abaikan. Sekarang aku tension gila lah. Dah lah subjek-subjek yang aku amik this sem cam agak berat. Semua subjek nak kena mengingat. Satu je kena mengira. Aku dah lah lemah bab mengingat ni. Semua memang bersepakat kan nak kena kan aku. FAK. Ahh engkau. Kau yang malas nak study, nak mencarut carut pulak. Lepuk kepala kau kang. 

Lagi satu yang buat aku tension, string gitar aku yang no 1 putus. DEM. Aku baru je nak belajar lagu Patah Seribu by Shila Amzah tuh. Kebelakangan ni aku suka dengar lagu ni. Kenapa? Ntah. Macam best je. And, and..aku nak belajar jugak lagu Zombie by The Cranbarries. Ha'ah. Memang izzah. Time-time nak dekat final lah kau semangat nak belajar lagu baru.

Tadi masa aku nak print note online, aku selongkar lah satu per satu file yang ada dalam computer ni. And, I MISS THEM SO MUCH. Sedih dah sekarang. Siapa suruh gatal selongkar file-file ni. Siapa yang aku rindu?
Scroll bawah sikit.



I mish you. =(

ni lagi sekor.

Tuh je kot untuk kali ni. Nanti panjang-panjang, jemu pulak nak baca kan? Doa kan aku untuk final exam ni tw? Kalau tak doakan, tak mahu sayang lagi. Haha. Mengarut. =)

15 ulasan:

Ahmad Sabree berkata...

Good luck ur final exam..
wow! itu kucing awak? kenape comel sangat?
saye pun ade kucing...
alahai... geram nye...
comel sgt!

Izzah | zulkifli berkata...

@ Ahmad Sabree

Aww.. thanks alot. =)
yup2.. itu kucing sy lah. ade ke kucing yg tak comel? hihi

tunjuk kan lah gamba kucing nnti ea? =)

hani berkata...

kamu dah sem berapa ni sbnanye yang?

Izzah | zulkifli berkata...

@ hani

sy bru trimester 2 nak masuk trimester 3. =)

Nurana berkata...

yey! final exam! hahaha. gudluck izzah,cam nama heroin ombak rindu. hehe

Hans berkata...

jgn stress2
chill2
good luck :-)

Izzah | zulkifli berkata...

@ Nurana.

yey? =P hihi.. sume orang cakap macam tuh. thanks coz ingat btw. =P

Izzah | zulkifli berkata...

@ Hans

hihi.. thanks alot hans. =)

♥ LT Gadis Senjakala ♥ berkata...

@ dik izzah tq singgah...
lame xnmpak dia update;)...
keep in touch

Izzah | zulkifli berkata...

@ LT Gadis senjakala

hihi. agak busy lah kak

i will. =)

Hans berkata...

welcome
eh,nak minta tolong kamu


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

sabry oppa berkata...

oppa follow sini.... follow oppa balik okey... nice blog n entry yg nice sgt! hehehehe

the puffy clouds berkata...

gud luck for you final exam :)

BTW, Nak invite you to come to our shop ^.^ Feel free to visit our shop. We are selling bags below RM 50. This is serious :) Do come

http://thepuffyclouds.blogspot.com

or find us on FB : The Puffy Clouds

HeNRieTTa JoSe berkata...

Salam Perkenalan...

KizZ berkata...

Jual kat Kiz nak kucen comel tu?hihi..

AWAS sesuatu yang ohsem menanti anda