Jumaat, 20 Mei 2011

First Time kot..

ASSALAMUALAIKUM..

Huhu.. <--- tengok tu. mula-mula dah mengeluh. APA PUNYA ORANG LAH NI..

Kenape aku mengeluh?..jap lagi aku ceritakan..tapi sekarang aku nak jelaskan lah ape maksud tajuk entri aku ni..YE LAH, TAKUT PULAK KORANG PIKIR BUKAN-BUKAN..=P

Aku first time ape?..aku first time tulis entri ni dalam library UNITEN..huhu..takde privacy bhai..ade jea orang nak lalu lalang sebelah ni..DAH LAH AKU PEMALU ORANG NYE..

Dah-dah..merepek jea keje aku ni..

Sekarang aku nak korang dengar masalah aku..ceh..suke-suke ati aku jea nak suruh orang lain..macam BESAR SANGAT PANGKAT..

Tapi kalau korang tak nak bace pon tak pe.. (bace dengan nada perli)

Serious aku MENYESAL gile-gile doe mintak tolong dengan orang lain..bukan orang lain lah exactly..MEMBE KAMCENG..

Aku mintak tolong dia something then of coz lah, bile kite mintak tolong dengan someone, mesti TERHUTANG BUDI..and then membe aku tuh salah gunekan hutang budi aku tadi..

Esh,menyirap betul aku..bukan setakat sirap jea, air soya, limau, semua ada lah..=P

Weyh,aku tahu lah aku terhutang budi dengan kau..tapi agak-agak lah..bende ni hidup aku..aku mintak tolong kat kau sikit jea..aku tak mintak pon kau tolong lebih-lebih..ni, KAU PULAK OVER-OVER..seriously,stop mengacau hidup aku..

Lagi pon kite dah lame kawan..kau tahu kan aku macam mane?..kang aku cakap, ko emo lebih-lebih..kang aku tego, kau marah banyak-banyak..

haha..TEREMOSIONAL PULAK..



p/s: bak pepatah someone yang penting, LEPAK, CHILL, RELAX LAH BHAI.. =P

p/s/s: i amek ea PEPATAH u tuh..FAMOUS SANGAT.. =P

16 ulasan:

.miradila. berkata...

awak dulu pnh sekolah kt sk pandan indah ke?

Shamsuddin Amin berkata...

ala...
jgn la malu2...
bukan buat salah pun kan... hehe

Izzah | zulkifli berkata...

@MIRADILA

yes..iam and ex student of sk pandan indah..and u my bestie from standard 1 kan?..

happy gle dpt jmpe balik.. =)

Izzah | zulkifli berkata...

@SHAMSUDINAMIN

haha..mmg lah tak buat salah tpi da pemalu,nak buat mcm mane.. =P

.miradila. berkata...

u're my bestfriend since djah 1-3...huhu..ketemu kita lagi yaa..hahahhaa....

Izzah | zulkifli berkata...

@miradila

yeah..jmpe pon after a long time.. =)

Imran nyambek berkata...

biar abang imran yang tolong buatkan.nak kena buat ape?

Rtp Farra Arisha berkata...

haisssh,entryy yg penuh dgn emoo.

sabar, sabar ok :))

Izzah | zulkifli berkata...

@Imran

abg imran na tlong ea?..=)

Izzah | zulkifli berkata...

@Rtp Farra Arisha

haha..
memang beremosi nie..hehe

daddyzkool berkata...

kool sahaja ....

Izzah | zulkifli berkata...

haha..tak bole nak cool da neyp.. =P

daddyzkool berkata...

kool lagi...hihi

Hans berkata...

kenapa?
dia buat apa?
ambil kesempatan ke?

Review Filem Karak Disini

Izzah | zulkifli berkata...

@daddyzkool

cool pon ad tahap nye.. =P

Izzah | zulkifli berkata...

@Hans

a'ah..dy amik kesempatan..huhu

ta bule crite sni..nanti dy terase.. =P