Jumaat, 25 Februari 2011

Membe ke?..

ASSALAMUALAIKUM~
(jawab, jangan tak jawab)

Macam nie a' membe..punye lah panjang gegile tulis sampai na tercabut kuku-kuku jari, takde sape pun sudi nak jenguk entri aku..TAPI MASALAH NYE, AKU MEMBE KORANG KE??..

Go to fullsize image
Dah tentu-tentu lah NASHRIN bukan membe aku
Saje pancing korang..hehe
credit to: dia

Tapi thx lah kepada Apezs coz rajin singgah blog aku yang tak seberape nie..thx bebanyak ekh..=D

So, aku ingat, aku akan blogwalking setiap ari dengan menjenguk sekurang-kurang nye lima blog...DAN sebagai bukti, aku akan sertakan link and sedikit ulasan tentang dorang punye blog..OKAY TAK CADANGAN AKU??..ade bantahan??..

So, blog yang aku terjah hari ini ialah :

ZATI EMBONG

Blog awek nie, simple jea..senang sket aku nak bace..banyak gile dy join contest and dia rajin gile update..almost everyday, mesti ade satu entry..TAHNIAH!!

next..

APEZS SHAH

Dy neyp special siket..aku da agak lame jugak lha follow aku..and dy da follow aku gak..saje lah nak promote dy sket sini coz dy selalu gak datang visit blog aku and drop some comment..tengkiu-tengkiu..
dy punye blog pon simple..mudah di fahami..hari-hari dy update, wa cakap sama lu memang BANYAK GILE LAH..kadang-kadang sampai 2 -3 entry..lebih dari tuh pon ade gak kot..

next..

TAUFIQ

Bile bace jea header dy, aku mule berpikir untuk ke sekalian kali.."betul kewp dy anak artis?",
"anak artis mane nie?"..ye lah..korang yang first time bace header dy pon akan pikir camtuh gak..percaye lah..header dy tertulis macam nie
BLOG SI ANAK ARTIS
Bile tekan keyboard, mesti keluar Facebook, Twitter dan Blogspot..
korang g lah jenguk sendiri..lemak lah sume aku nak bagitw

next..

GADIS SENJAKALA
(nama sebenar tidak di ketahui)

Nie mest minat Twilight neyp..korang masuk jea blog dy, penoh dengan twilight-twilight..nie menunjukkan she's a Twilight addict..entri dy kebanyakkan nye tentang perasaan dy and she's join alot of contest..

next..

AIMAN RASHID
link: http://aimanrashidd.blogspot.com/

Msok, msok jea blog dy..fuhh!!..comel jea header..ade gamba biri-biri..latar belakang pon putih suci jea..
Entri dy pendek-pendek, tpie bermakne..bace pon tak bosan..

tuh jea lah buad mase nie..nak saye terjah blog anda??..jangan shy-shy meow (malu-malu kucing)* bagi thu keyh.. =D

17 ulasan:

Wan Suhail berkata...

sila lah sini pulak..

Myung Dae berkata...

Waaaa !! Thanks . BAru je follow myung teris blog kene promote . =P Terima Kasih banyak2 . Selalu datng tngok update baru ye . =P

Myung Dae berkata...

Kalau nak tau betul ke tak saya anak artis !! Pergi dekat search cari" Ayahku dahulunya seorang artis"

♥ LT Gadis Senjakala ♥ berkata...

wah..time kasih :) buat blog preview..:)...tentang LT :)

aiman rashidd berkata...

thanks izzah :) huhuhu sorry lah tak sempat nak berblog sekarang . nak pergi camping jap , nanti jumpa lain ok . thanks yehh .

Izzah | zulkifli berkata...

@ Wan Suhail

oke-okeyh..i will

Izzah | zulkifli berkata...

@ Myung Dae

Sesame-sesame..
jenguk update bru tuh da tentu..

kang kalo search, ta jumpe..tgk lah..

Izzah | zulkifli berkata...

@ LT Gadis Senjakala

Sesame jugak..thx coz following..=D

Izzah | zulkifli berkata...

@ Aiman Rashidd

TAkpe-takpe..
take ur time..
g lah camping puas-puas ea..=D

♥ LT Gadis Senjakala ♥ berkata...

same:)sis senja..printskrin..
tanda penghargaan :) buat kamu:) ok..

Izzah | zulkifli berkata...

thx sis..=D

zati embong berkata...

haha..sis menulis ikut suka sis je sebenarnya O.o nway thanks tau izzah,da ade 2 entry da psl sis kat sini!

♥ LT Gadis Senjakala ♥ berkata...

heheh...XD....izzah u can do much better taw...;) mesti byk bende nak cite...support U!..(^.^)mwahhhh

N berkata...

sis amnah! =) terbaik!
ngehehee... aa...aima mcm mne eh? ape citer dye?

Izzah | zulkifli berkata...

@ zati embong

hehe..no probs lah =D

Izzah | zulkifli berkata...

@ Lt senjakala

thx sis lt..sayang ketat-ketat..thx for the support.. =D

Izzah | zulkifli berkata...

@ N

thx adek..

aima oke jea..nanti contact-contact lha ngun dy